Wat vind jij van de nieuwe preppy look?

De preppy look
Modetrends winter 2022. De preppy look. Foto: ADVERSUS

De preppy look maakt op dit moment een grote comeback. Je hebt die plooirokken vast al in de winkel zien hangen en misschien heb je je afgevraagd wat je daar nu weer mee moet. Dragen, of course!

De preppy look
Modetrends winter 2022. De preppy look. Foto: ADVERSUS

Die plooirokken, zowel kort als lang en vaak met een ruitje, maken deel uit de nieuwe preppy look. Je draagt ze met een blazer met emblemen of met een varsity jacket. Je kunt ze ook combineren met een tennistrui met V-hals en contrasterende biezen.

De preppy look
Modetrends winter 2022. De preppy look. Foto: Charlotte Mesman

Houd je niet van rokken dan kun je experimenteren met een ruitenbroek. Ook die kun je weer met een tennistrui dragen. Of met een andere kleurrijke wintertrui of simpelweg een kraakhelder wit T-shirt met daarover een varsity jacket.

De preppy look
Modetrends winter 2022. De preppy look. Foto: Charlotte Mesman

Op onze streetstylefoto draagt deze schone Italiaanse onder haar korte rokje een paar stoere zwartleren enkellaarsjes. Wil je het preppy gevoel doortrekken ga dan voor mocassins met bit. Ze zijn tegenwoordig, deel als ze uitmaken van de preppy look, overal verkrijgbaar.

De blote benen zijn overigens een optional, dat had je al begrepen. Fashionista’s schijnen nu eenmaal een aversie tegen pantykousen te hebben, maar zo’n plooirokje mag je gerust met een paar nylons of een dunne legging combineren.

Experimenteer maar eens met deze look en vind je eigen persoonlijke preppy stijl.

LOVE HER LOOK